VI

Ett bolag med mäkleri, riteri och blomster…

En fastighetsmäklare-florist och en byggnadsingenjör.

Ofta hamnar vi kring köksbordet och diskuterar våra respektive arbete då vi brinner för samma sak, boende. Så vi har våra egna områden, men linjen däremellan suddas ofta ut då vi kan komplettera varandras yrke på ett unikt sätt.

Vi gör det tryggt, genuint, rätt och rakt.

MÄKLERIET – JOSEFIN

2001 började Josefin sin karriär som fastighetsmäklare och har sedan dess förmedlat 1000-tals hus, tomter, lägenheter och nyproduktion i Malmö med omnejd. Under 2018 utbildade hon sig till florist, en verksamhet som även den finns i bolaget, kanske kan vara lägligt till visningen? Hon kör sitt mäkleri med känsla och ödmjukhet. Hon är lugnet själv, vilket ger säljare och köpare en trygghet i en annars väldigt nervös och stor livsaffär, bostadsaffären. Hon är en positiv och lösningsinriktad person.

RITERIET – MIKAEL

2003 startade Mikaels yrkesbana som byggnadsingenjör-projektledare på arkitektkontor. Med mångårig erfarenhet av både storskaliga och mindre byggnadsprojekt är han en stor resurs i allt från tidiga idéskisser till färdiga bygghandlingar. Han nördar in sig på linjeringar och detaljer. Han är praktiskt lagd och mår bra när han ritar hus, både stora som små, planlösningar och fasader. Han är en glad och omtyckt kille.

MÄKLERIET OCH/ELLER RITERIET

Kanske behöver ni endast hjälp med försäljning av en bostad? Eller med att rita om ett befintligt boende? Tänk om ni köper en bostad via vår firma, där det behövs byggas/ändras om? Ja, kombinationen är oändlig…